Linia de tus

 

Linia de tus este un element al machiajului care poate schimba complet look-ul creat. Aceasta poate conferi privirii o eleganta deosebita, senzualitate si poate evidentia frumos forma ochiului.
Pentru a fi realizata corect, in trasarea liniei de tus trebuie sa tinem cont de forma ochilor si de alte trasaturi si elemente foarte importante, ca de exemplu, inaltimea pleoapei sau distanta dintre ochi.

Din punctul meu de vedere, un make-up artist ar trebui sa aiba niste cunostinte destul de aprofundate in ceea ce priveste aceasta parte a machiajului, pentru ca de cele mai multe ori se poate crea un adevarat dezastru din cauza unei linii de tus care nu este trasata corect.

Daca vrei sa iti faci singura o linie de tus, ar trebui sa tii cont de cateva sfaturi utile:

-In primul rand ar trebui sa te documentezi 

Informeaza-te cum ar trebui sa iti trasezi linia de tus in functie de forma ochiului tau. Daca vrei sa faci ceva frumos, macar sa-l faci  ca la carte.

-Foloseste un produs care sa te ajute

Daca esti incepatoare in ceea ce priveste linia de tus, testeaza mai multe variante de produse. Creion, tus lichid, gel…si vezi care ti se potriveste cel mai bine si cu care reusesti sa trasezi linia perfecta.

-EXERSEAZA!!!

Nimeni nu s-a nascut invatat, dar daca iti doresti cu adevarat sunt sigura ca vei reusi. Uite-te la un tutorial pe youtube si aplica exact ce spun make-up artistii. Inainte de a incepe  gaseste-ti un punct de sprijin pentru bratul cu care manevrezi pensula de tus sau aplicatorul produsului pe care il folosesti si pastreaz-o pe cealaltă libera pentru manipularea pleoapei. Cel mai practic este sa iei un loc in fata masutei de machiaj si să iti potrivesti oglinda pentru a avea vizibilitate perfecta.

Sunt convinsa ca dupa cateva incercari vei deveni experta 🙂

 

Diferentes formas de delinear tus ojos y tener un maquillaje único - Mujer de 10

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
<span>%d</span> blogeri au apreciat: