Benefit Cosmetics – pentru sprancene perfecte

 

De cand lumea si pamantul se stie ca niste sprancene conturate corespunzator pot face diferenta intre un machiaj reusit si un machiaj mai putin reusit. Trecand peste moda cu sprancenele de tip nike, adidas, mike, sau mono-spranceana, cred ca in vremurile de astazi detinem suficiente surse de informatie astfel incat sa ne invatam singure cum si mai ales cu ce produse este ideal sa ne conturam sprancele corect, astfel incat aceastea sa arate cat mai natural.

Avand in vedere faptul ca detinem foarte multa informatie, dar avem acees si la o gama foarta larga de produse, tind sa cred ca de cele mai multe ori nu discutam neaparat calitatea produselor, cat mai mult felul in care se potrivesc acestea fiecarei persoane in parte.

Incercand in ultima vreme mai multe variante, intr-un final am ajuns la solutia castigatoare si anume la produsele Benefit. De cand le am, le folosesc non-stop si am uitat pur si simplu ca mai aveam si alte produse pentru conturarea sprancenelor. Dupa ce am inceput sa folosesc produsele lor pentru sprancene nu mai simt nevoia sa testez nimic nou de pe piata si cred ca o buna perioada de acum inainte vor ramane produsele mele preferate pe care le voi cumpara si recumpara de fiecare data cand va fi nevoie.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
<span>%d</span> blogeri au apreciat: