10 perechi de pantofi cu care nu m-as incalta ever

Bantuiam zilele trecute minunatul site ASOS, care apropo, mie imi  foarte place, si pentru ca au fost putine comenzi care nu mi-au placut de la ei, m-am uitat la aproximativ toate categoriile de produse. Intr-un final am ajuns pe la minunata incaltaminte, fara sa caut neaparat ceva anume, dar nu mare mi-a fost mirarea cand am dat peste specimenele de mai jos.  Poate ca nu inteleg eu moda, poate ca nu stiu eu ce este frumos, dar uitandu-ma la exponatele de mai jos, pur si simplu nu imi dau seama ce este elegant la aceste perechi de incaltaminte, nu-mi dau seama daca sunt neaparat purtabile si comode, dar mai ale, nu-mi dau seama ce este frumos la ele.

Spre exemplu, mai jos avem o pereche de incaltari sport. M-am uitat la aceasta pereche de pantofi de 100 de ori si tot nu mi-am dat seama de ce as da atatia banii pe ea :).  img_0250 Ma abtin…  Cu slpiopapucii astia de mai sus eu in general am o problema. In primul rand ca nu stiu daca sunt slapi de casa ori ceva de purtat pe afara, iar in al doilea rand, bunica-mea sigur ar rade copios daca m-ar vedea cu ei.

 NU, va rog, opriti!!!! De ce trebuie sa purtati acesti pantofi, care daca nu ar fi transparenti probabil ca ar fi chiar draguti. Dar serios, uite cum se vad degetele, pielea, tot. nu! Din categoria slapilopapuci, de data aceasta cu toc hidos si probabil foarte incomod.

 za blanao pe degetele…. Recunosc ca nu am incercat niciodata acest tip de toc, dar sincer, pe langa faptul ca nu imi place absolut deloc din punct de vedere estetic, mi se par foarte super mega extrem de incomozi. Not for me!

 ma abtin…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: