Fereto Organics

 

,,Consider ca pielea sanatoasa este cea mai frumoasa, de aceea cred in solutii de frumusete avansate care utilizeaza cele mai bune ingrediente organice certificate pentru a oferi pielii o ingrijire eficienta cu rezultate extraordinare.,,

Madalina Pasalau

OWNER FERETO ORGANICS

 

Fereto, un brand foarte drag mie, care produce si comercializeaza produse de skin-care adresate tuturor tipurilor de ten. Toate aceste produse sunt testate in cele mai prestigioase laboratoare din Franta, iar toate ingredientele folosite in aceste formule sunt provenite din culturi biologice, fara pesticide si fertilizanti chimici.

Eu folosesc de cateva luni kitul anti-rid care contine serul de noapte si crema de ochi. V-am lasat un link catre produse ca sa cititi mai multe detalii. Eu pot sa va spun doar ca sunt foarte multumita de ele si chiar se vede o diferenta pe tenul meu de cand le folosesc. Initial voiam sa achizitionez doar crema de ochi, pentru ca aceasta este zona care imi creeaza mie cele mai multe probleme, dar vazand kitul pe site am decis sa merg pe varianta aceasta.

 

,

In continuare as vrea sa-mi achizitionez kitul pentru acnee si ten gras. Acesta contine exact produsele de care are nevoie tenul meu si sunt foarte curioase daca si acestea ma vor ajuta la fel de mult precum produsele despre care am vorbit mai sus.

Ati incercat aceste produse? Ce parere aveti despre ele?

In cazul in care nu le-ati incercat, mai multe detalii despre aceste produse gasiti pe site-ul www.fereto.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: